Gjedra

Let Nature Be Your Medicine

Rreth Nesh

Në vitin 1993 filloi aktiviteti me lëndë fizike, mbledhje dhe paketimin e bimëve medicinale
më shumë

Teknologji

Gjatë viteve të aktivitetit të Kompanisë, ajo ka përmirësuar mënyrat e përpunimit të bimëve medicinale.
më shumë

Produkte

Lule, Gjethe, Herba ,Rrenje , Levore, Fruta ,Vajra esencialë ...
më shumë

Objektivat e kompanisë

Synimet e kompanisë

01

The growth of medicinal plants exports

02

Perfection of production and processing technology

03

Growth of financial capacity

04

Growth of processing capacity

Çertifikimet

Çertifikimet