Rreth Nesh

Gjedra Sh.p.k ka filluar aktivitetin në mbledhjen dhe proçesimin e bimëve medicinal qysh në 1993. Ne jemi një nga eksportuesit kryesor të bimëve medicinale në Shqipëri me zyrat tona kryesore si dhe magazina të bazuara në Berat. Kompania jonë është rritur shpejt përgjatë këtyre viteve. Ne kemi konsoliduar fuqitë tona në të gjitha aspektet e biznesit dhe tani po eksportojmë në mbarë botën.

Ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë të grumbullimit të produkteve të egra të grumbulluara,të cilat vijnë nga fermerët tanë që jetojnë dhe punojnë në apo pranë zonave të grumbullimit në të gjithë Shqipërinë.

Produktet përpunohen në gjendje të thatë dhe i nënshtrohen proçeseve të ndryshme nga pastrimi, coptimi (duke përfshirë kalimin përmes detektorëve metalikë dhe ndarësit magnetik), presimin, paketimin dhe etiketimin, nën një kontroll dhe siguri shumë të rreptë të cilësisë. Kompania ka laboratorin e saj kimik dhe fizik në të cilin kryhen të gjitha analizat e nevojshme.

Gjedra Ltd është e angazhuar për të sjellë cilësine me te lartë dhe produkte të shkëlqyera për klientët e saj dhe kjo është ajo që na bën unike.

Gjithashtu ne kemi kapacitet per te prodhuar edhe vajra esencial te bimeve aromatiko mjekesore si produkt final.

Ne krenohemi me atë që bëjmë!Ne jemi entuziastë për punën tonë dhe ne duam të ndajmë entuziazmin tonë me ju!